El nostre objectiu és la recerca i definició de paràmetres de qualitat químics i sensorials que permetin incrementar el valor afegit dels aliments, controlant els processos d'obtenció des de les matèries primeres fins al moment de la venda i consum del producte final.
Les nostres línies de treball es complementen, de manera coordinada, amb altres grups de recerca de la nostra Universitat. Actualment formem part del grup interdisciplinari ChemoSens (Chemometrics and Sensorics for analytical solutions), reconegut per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya i col·laborem de forma regular amb altres investigadors, tant d'àmbit nacional com internacional.
Estem especialitzats en l'ensenyament de química analítica i alimentària a nivell universitari, desenvolupant tasca docent principalment en:
Habitualment participem en accions de formació permanent (lifelong learning), havent impartit cursos ad hoc d'anàlisi química i sensorial a professionals del sector enològic i alimentari, però també a estudiants de primària i secundària. Som proactius en la preparació d'accions de divulgació que acosten el nostre treball a la societat perquè entenem que l'educació en l'àmbit de l'alimentació és clau per a un bon desenvolupament social i imprescindible en el trànsit cap a l'economia circular.
Vols saber més?
El nostre Grup de Recerca forma part del Departament de Química Analítica i Quimica Orgànica de la URV.
El Grup interdisciplinari reconegut
- ChemoSens (under construction
Grups de recerca amb els quals col·laborem de forma habitual