Alguns dels mètodes desenvolupats a petició de diferents empreses del sector agroalimentari han estat la determinació de resveratrol i fenols volàtils en els vins. També hem comparat l'aportació d'aromes de diferents taps en cerveses i aigües minerals i hem assessorat en la determinació d’aromes en pa.
En tots els casos, les metodologies emprades han estat validades internament, per tal de garantir la fiabilitat dels resultats que s'expressen en els certificats corresponents.
La tècnica utilitzada per a la determinació dels isòmers cis i trans del resveratrol ha estat la cromatografia líquida d'alta ressolució amb un detector de díodes (HPLC-DAD), mentre que per a la determinació de fenols es necessari utilitzar la tècnica de HS-SPME acoblat a la cromatografia de gasos (GC-FID), a causa de les baixes concentracions a assolir.
Per a la comparació dels taps de cervesa i aigua, hem utilitzat el nas electrònic. En tots els casos, els resultats es van mantenir sota la més estricta confidencialitat.
Les nostres àrees d'aplicació:
- Desenvolupament a demanda de nous mètodes per a l'anàlisi cromatogràfica dels aliments
- Investigació i desenvolupament de qualitat (R + D) en projectes alimentaris
- Servei d'anàlisi d'aliments
- Assessorament en subvencions a la innovació i transferència de tecnologia
- Organització de l'aprenentatge permanent: seminaris i cursos especialitzats en el camp de la química analítica i dels aliments
- Assessorament en qüestions tècniques i normatives en anàlisi d'aliments
- Cerques d’informació especialitzada sobre qüestions alimentàries
- Torna a la pàgina de Transferencia de tecnologia
- Tens algun problema i creus que et podem ajudar?
Contacta amb nosaltres(ELIMINAR)